SOS Bullendienst
gedragsproblemenVelen mensen schaffen een bulldog aan omdat men zegt een bull is een makkelijke hond maar vaak wordt vergeten dat de bull het verste weg staat van de wolf en totaal anders behandeld moeten worden dan overige rashonden.
Hier ontstaan vaak de eerste problemen, van mijn bull luistert niet, of mijn bull is verschrikkelijk energiek wat moet ik er mee.
Of hij bijt alles stuk of mijn bull is vreselijk dominant.
Wanneer ik hem straft wordt het alleen maar erger of hij loopt mijn kinderen onderste boven, mijn bull kan niet alleen zijn, dit zijn vaak gehoorde problemen die bij ons binnen komen.
Vaak ligt de oplossing heel simpel bij de hand alleen met moet het even weten en meestal komt het verkeerde gedrag van de bull vanuit hun eigen baasjes zonder dat men zelf dat in de gaten heeft.
Nu wij begrijpen als deze problemen en wij kunnen u daarmee helpen dus  schroom niet en pak de telefoon zodat wij u kunnen helpen om het verstoorde gedrag weer helemaal in harmonie te brengen.
Daarbij komen wij  ook bij u thuis als u dat wenst om de harmonie in uw huis samen met uw bull te herstellen.

Bij het huisbezoek zal u er een hele dag ervoor uit moeten trekken, zodat we kunnen zien hoe alles bij u in huis gebeurd hoe de bull zich gedraagt.
Aan de hand hiervan zal er een plan opgesteld worden, tevens gaan we met u aan de slag en de bull om u te leren hoe u het anders kan doen.
Na deze dag krijgt u ook nog een evaluatie rapport zodat u altijd kunt terug lezen wat gedaan hebben, wat de veranderingen zijn en hoe u het beter kunt doen.

Vele gedragsproblemen zien we bv, bull gaat happen naar de stofzuiger. Enthousiast opspringen bij binnenkomst visite.
Bezitterig en jaloers gedrag, claimen.
Trekken tijdens het wandelen.
Dominantie, sexuele driften
Onzekerheid dus blaffen naar bv een strijkplank, stofzuiger e.d.
Sloopgedrag, happen, bijten.
Bedelen tijdens het eten.
Rennen naar de brievenbus vanwege de postbode. 
Ongecontroleerd blaffen.

Dit zijn enkele voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen, zodanig dat de bull dit gedrag niet meer zal vertonen in samenwerking met het baasje en het gezin.

Heeft u vragen mail of bel ons gerust

Mobiel 06-36058565
mail
engelsebull@live.nl